מהירות ריצה

זהו המקום להעלאת חוויות, שאלות, תגובות, הערות והארות בנושאים הקשורים לריצה. בין חברי המועדון יש מאמנים, רצים ותיקים, רצים פחות ותיקים אשר אוהבים מאד לרוץ ולדבר על ריצה. זוהי הבמה ואתם מוזמנים להעלות כל נושא העולה על דעתכם.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Michael
יצירת קשר:

מהירות ריצה

הודעהעל ידי Michael » 17 אוקטובר 2011 16:27

נחשון הי,אני בן 42 , רץ מזה מספר שנים בין 25-40 ק"מ בשבוע.אני מעוניין לרוץ מהר יותר מאשר כיום ( קצב ממוצע של 5:30 לק"מ).אני מעוניין לרוץ 10 ק"מ בקצבים שבין 4-4:30.אשמח מאוד עם תוכל לסייע לי בעצות מועילות.בברכה

בני זר
יצירת קשר:

מהירות ריצה

הודעהעל ידי בני זר » 17 אוקטובר 2011 17:08

מתנצל.

סמל אישי של המשתמש
חלושעס
יצירת קשר:

מהירות ריצה

הודעהעל ידי חלושעס » 17 אוקטובר 2011 17:14

בני, לחץ על השם ותראה את הפרטים המלאים שלו.הוא גם פנה אל נחשון בתגובות.

shohat
יצירת קשר:

מהירות ריצה

הודעהעל ידי shohat » 17 אוקטובר 2011 17:14

היי מייקל.העצות הן בהכרח מאד כלליות, ואולי נתחיל בשלושה טיפים לגבי מה לא לעשות.1. אל תתחרה עם עצמך כל ריצה, אלא הורד קצב והוסף לאט ובהדרגה קילומטרז', הרוב בריצות איטיות ואפילו איטיות מאד בשלב הראשון.2. אל תתקבע למטרת זמן (4 - 4:30, וביניהם יש כמובן הבדל לא קטן). עם הזמן תוכל להגיע לקצבים האלו, אבל צריך לתת לתהליך להתרחש ולא לנסות לאלץ את הקצבים.3. אל תתפתה לתכניות אינסטנט, אלא כנס לתהליך נכון והסתכל חודשים קדימה.אני ממליץ לך לקרוא דברים שכתבתי כאן, ואתה מוזמן לשאול שאלות המשך - http://www.bc-running.com/wp/?p=151מסגרת אימון מתאימה (קבוצה, מאמן) תוכל מאד לעזור.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

חזור אל “פורום מועדון רצי ארוחת הבוקר”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד