מכתב
-
- יצירת קשר:
מכתב
כבר מזמן אי אפשר לקבוע קריטריון, שמעבר לפופוליזם.וההתרבות הזו לא תורמת לדעתי ליוקרה של המשחקים.אם זה היה תלוי בי, היו דבקים במקצועות הקלאסיים. מורידים את כל הענפים בהם האולימפיאדה היא סתם "עוד אירוע" (כולל כדורגל, כדורסל, בוודאי טניס, וכן,גם אפניים). הייתי מוריד את רוב הענפים המבוססים על "שיפוט" אסתטי, חוץ מאלה שיש להם מסורת של ממש ושהאלוימפיאדה היא הבמה העיקרית שלהם (התעמלות מכשירים, קפיצות למים), את כל המקצועות ה"אלטנטיביים" (לא נכנס כאן לעשרות הדוגמאות).אפשר להוסיף ריצת שדה, ריצת הרים, ריצה בירידה, ריצה בצעדי רדיפה, ריצה בניתורי איילה.חלאס. בקלה חתם עכשיו על דאבל. הוא לא מבין שתוספת של מקצועות (קיץ או חורף) רק תפחית מערך ההישג. כולם פתאום רוצים להיות לי פלפס. כי זה מה שהעיתונים אוהבים.כמובן שעניתי כאן יותר מדי ברצינות, בנושא שהוא לא באמת כל כך חשוב. הטענה האידיאולוגית היחידה שלי היא שברוח הזמנים החדשים, חייבים להוסיף טניס בשלישיות (זוגות מעורבים זה כבר פאסה).ואגב, אחרי שקראתי את הראיון המביש שנתן שחר צוברי לידיעות (מביש לא רק בגלל ההתייחסות אל הסינים) - אני מצטער על המדליה האחת ש"לקחנו". זו עוד המחשה לכך שכדי לשמוח בהישגו של מישהו, לא מספיק שיהיה ישראלי.
- יורם
- יצירת קשר:
מכתב
לא נראה לי ששלושתם רוצים לחקות את פלפס... ובטח שלא נראה לי שתוספת כזו תוריד במשהו מהישגו של בקלה.אני לא יודע על המחשבות שהביאו אותם לכתיבת מכתב זה אבל עובדה שהם לא הציעו להוסיף חצי מרתון ... מנקודת מבט מסוימת, אין הבדל גדול בין אליפות העולם באתלטיקה לבין האולימפיאדה למעט התדירות. אם הולכים רחוק עם מה שכתבת, האולימפיאדה מיותרת ...גם מבחינתי, 80% מהתחרויות באולימפיאדה מיותרות. אבל מי אנחנו שנקבע.
-
- יצירת קשר:
מכתב
יורם, שים לב לניואנס במכתב שמדבר על אולימפיאדת "קיץ או חורף". לדעתי הם חותרים להוספת מירוצי שדה באולימפיאדת החורף. הרי בקלה לא מתכנן "טריפל" בשבוע, אלא כמה מדליות נוספות (מירוץ שדה קצר, מירוץ שדה ארוך, מירוץ שדה קבוצתי וכו').כל הדיונים על הספורטאי האולימפי הטוב בכל הזמנים מבוססים על ספירת מדליות: פלפס, ספיץ, לואיס, רדגרייב, נורמי. אולי גם בקלה הבין זאת.ואולי אני טועה לגמרי והחברה' סתם רוצים לארגן לעצמם עוד איזה ריצטיול.
- יורם
- יצירת קשר:
מכתב
לא הבנתי. מה איכפת לבקלה מאולימפיאדת החורף ? מה הוא אינגריד קריסטיאנסן ? (דווקא היום נזכרתי בה ועלה לי רעיון להזמין אותה לארץ ...). אולי דווקא בגלל זה אין לחשוד בו.עם כל הכבוד לדיונים ולתקשורת, עדיין קשה להעמיד את ההישג של פלפס מול ההישגים של בקלה/גברסילסי (ולא נחזור לאיזה שרשור קודם ...)אני דווקא עם תאורית הריצטיול.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד