גארמין, רגע ברצינות
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
קובי,עזוב אותך מדאווינים.עם גארמין, בלי גארמין, אתה ממילא מתברבר.
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
וברכת ברוך השב לנחשון.
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
מצד שני, היעדר השימוש במפה לבנה 1:50,000 בריצת "תעלינה יונים", נצרב בי כעלבון שלא יסולח וכדופי היחיד שהיה בפרוייקט כולו.עניין של חינוך.חוץ מזה, הניווט בריצת טמפו הוא רק קצת יותר קשה מהניווט בבט"שית.
- חלושעס
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
נחשון שולתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!1איך שאני נהניתי לקרוא את העצה השבועית שלך היום! (לא ידעתי שגולן הוא כזה...)התמהיל המדויק של רצינות וקלילות. שאפו!
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
ניר-נמר מוכן, דקה מקריאה, הוא אומר שמדרונות שלוחת סנסן מצוינים לסגירת חשבונות
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
רובי הגדר שתיפסת עליה באלפי דורות היית חלק אינטגראלי מהמסלול תפסיק לילל כמו תינוקתשוחט בוא נסדר את הסיפור של לא היית מפה 1:50000 בתעלינה יונים.... היו בג'יפ שתי מפות מנוילנות וחתומות אבל בגלל הגארמין אף אחד לא היה צריך אותןנ ח ש ו ן ש ו ל ט ט ט ט ט ט ט ט ת ת ת ת ת !!!!!!
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
ניר חכה חכה שניה עזוב אותו שחרר תרפהאני עוד רוצה לתת לו צ'אנס קטן
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>רובי הגדר שתיפסת עליה באלפי דורות היית חלק אינטגראלי מהמסלול תפסיק לילל כמו תינוקתשוחט בוא נסדר את הסיפור של לא היית מפה 1:50000 בתעלינה יונים.... היו בג'יפ שתי מפות מנוילנות וחתומות אבל בגלל הגארמין אף אחד לא היה צריך אותןנ ח ש ו ן ש ו ל ט ט ט ט ט ט ט ט ת ת ת ת ת !!!!!!<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>בסדר בסדר קובי שמענו עליך.יוצאים לריצת טיול של 13 ק"מ, חלילה לא איזה מרתון, וכבר אחרי איזה 7 ק"מ נתקלים בקיר.רק אצלך זה יכול לקרות.
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
נחשון, שאפו, נאלצתי לסגור את דלת המשרד בזמן קריאת המאמר, לא נעים, החבר'ה לא מבינים את הסיבה לצחוק בזמן שאני עובר על "spec" שאמור לצאת ללקוח גרמני אכזרי במיוחד...כמה הערות לי - (שוב, ברוח ההומור כמובן)1. אם היית רץ עם מארסל בפארק, גארמין או לא, תאמין לי שהיית מסתובב באותה נקודה, בדיוק מיקרו-מילימטרי (עם תיקוני תנודות בהתאם לשינויי הטמפ')2. במחוזותינו נהוג, כשחבר שובר לשיחים (וסיבותיו עימו) פשוט להמשיך בריצה (קצת כבוד לחבר), והוא מצטרף חזרה תוך כדי תנועה (כשסיבותיו כבר לא עימו)3. בעיית השין-ספלינטס של החבר הווירטואלי היא באג ידוע (כך נמסר ממחלקת הפיתוח בגארמין), ונפתרה בגרסה האחרונה. השדרוג חינם (רק שעכשיו יש דיווחים על מתיחות בהמסטרינג ודלקות אכילס...ככה זה המפתחים האלה, מתקנים באג אחד, מכניסים שניים יותר גרועים)נחשון שולטתתתתתת(נקנה לך אחד כזה לכבוד תפקיד הסמג"ד)
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
רובי לפעמים נתקעים בקיר כבר אחרי שני מטר.... אם אתה מבין את השנינה והחידוד המסתתרים כאן
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
אייל,אתה לא יודע עד כמה קלעת בול. המסלול שבו מדובר נמדד על-ידי... מרסל בורלא. זו האירוניה.
- חלושעס
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote> אם היית רץ עם מארסל בפארק<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>גרונר, צריך לא מעט, איך נקרא לזה? נו טוב, נקרא לזה תעוזה, כדי לכתוב משפט כזה לנחשון.
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
נחשון,קבל נשיקה במצח על העצה השבועית. זה גם הזכיר לי שאני בכלל לא יודע איפה הרצועת חזה שלי (מה שמעיד על הזמן שחלף מאז הפעם האחרונה שהשתמשתי בה, כנראה).ולגבי מספר 2 בשיחים - דעתי כדעתו של גרונר - ולו כדי לשמור על טוהר האוויר(ה).
-
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
אין ספק, השרשור הטוב ביותר שכתבנו היה ההבדלים בין רצי ההי-טק לרצי הצווארון הכחול,,,פעם היינו טובים יותר,,,,התייבשנו מאז,,,דעכנו,,,או שאולי מיצינו???
- Amitay
- יצירת קשר:
גארמין, רגע ברצינות
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote> נאלצתי לסגור את דלת המשרד בזמן קריאת המאמר, לא נעים, <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>אולי תספר להם באמת למה סגרת את הדלת?רמז?חומוס של סעיד לארוחת צהרים והשכמה ב 4:00 בבוקר לריצת טמפו?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד