כבר אי אפשר להתעלם מהתופעה
- חלושעס
- יצירת קשר:
נרגעתי.
-
- יצירת קשר:
בוא נגיד שהטענה שמעבר לריצה יחפה ישפר את סגנון הריצה דומה קצת למחשבה שאימון איגרוף על שק מלא מסמרים, בלי כפפות, ישפר את סגנון האגרוף.
שתי שאלות שצריך לשים לב אליהן הן - אופן ביצוע המעבר ורכישת ההרגל.
ושאלת ההתאמה הביו-המכאנית הספציפית (מבנה גוף וכו') של הרץ.
רצים לא מנוסים שקוראים פרסומת ורצים לקנות vibram זה קונספט טוב בעיקר לפרנסה של הפיסיותרפיסטים.
שתי שאלות שצריך לשים לב אליהן הן - אופן ביצוע המעבר ורכישת ההרגל.
ושאלת ההתאמה הביו-המכאנית הספציפית (מבנה גוף וכו') של הרץ.
רצים לא מנוסים שקוראים פרסומת ורצים לקנות vibram זה קונספט טוב בעיקר לפרנסה של הפיסיותרפיסטים.
-
- יצירת קשר:
11/6 זה יום פתיחת המונדיאל- אין לכם לב יהודי?
ולגבי "נו לוגו"- ספר מכונן עבורי ביחס לתרבות הצריכה ולרצינות עיתונאית-אקדמית. ארנדט קצת יותר אקדמית ובוודאי יותר "קונטיננטלית".
ולגבי "נו לוגו"- ספר מכונן עבורי ביחס לתרבות הצריכה ולרצינות עיתונאית-אקדמית. ארנדט קצת יותר אקדמית ובוודאי יותר "קונטיננטלית".
- חלושעס
- יצירת קשר:
לא הבנתי:
מצימרינג אני מבין שהוא כתב ממש את מה שנחשון כתב, ומנחשון אני מבין שהוא לא כתב ממש את מה שצימרינג כתב. אז אם צימרינג כתב ממש את מה שנחשון כתב זה אומר שמה שצימרינג כתב הוא ממש נכון? או שאם נחשון לא ממש כתב את מה שצימרינג כתב אז זה אומר שמה שצימרינג כתב הוא לא ממש נכון.
צימרינג, אני מציע לך בעתיד פשוט לעשות קופי-פייסט של מה שנחשון כתב כדי שלא יהיו לי התלבטויות וכדי שלא תצטרך לקרוא פעמיים.
מצימרינג אני מבין שהוא כתב ממש את מה שנחשון כתב, ומנחשון אני מבין שהוא לא כתב ממש את מה שצימרינג כתב. אז אם צימרינג כתב ממש את מה שנחשון כתב זה אומר שמה שצימרינג כתב הוא ממש נכון? או שאם נחשון לא ממש כתב את מה שצימרינג כתב אז זה אומר שמה שצימרינג כתב הוא לא ממש נכון.
צימרינג, אני מציע לך בעתיד פשוט לעשות קופי-פייסט של מה שנחשון כתב כדי שלא יהיו לי התלבטויות וכדי שלא תצטרך לקרוא פעמיים.
-
- יצירת קשר:
אבל בסוף כולנו שואפים לכתוב את מה שאתה כתבת.
אי אפשר לקצר הליכים?
אי אפשר לקצר הליכים?
- חלושעס
- יצירת קשר:
יענקול, זה בשטחים. בין כה וכה לא תגיע.
- חלושעס
- יצירת קשר:
נראה לי שהפיתרון יהיה אם אמנה אותך להיות כותב הנאומים שלי.
-
- יצירת קשר:
איזה שטחים?
-
- יצירת קשר:
the pickled areas
-
- יצירת קשר:
יוסי, אין לי שום בעיה עם הגעה אליהם- אני לא מהזן שלא נוסע לשטחים המוחמצים. כמה מחבריי הטובים ביותר וגו'
-
- יצירת קשר:
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>לא כל שטות שלי צריך לקחת ללב. <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>וואלה? זה כאילו נותן לי blanket approval לבטל את מה שאתה אומר לי כ"שטויות שלא צריך לקחת ללב"?
- חלושעס
- יצירת קשר:
"היא גרה בבית לבנים טיפוסי במרכז טורונטו, ברחוב שקט עם חצרות נדיבות, מהסוג המוכר כל כך בתרבות הפרברים האנגלוסקסית. עוד לפני שכף רגלך תגלוש מהמדרכה, המכונית החולפת על פניך תעצור חרישית. "אנשים כאן מאוד-מאוד נחמדים", מסבירה נעמי קליין"...
- חלושעס
- יצירת קשר:
רונה לא התכוונתי אלייך. את, כדאי שתקחי את הדברים שלי ללב.
-
- יצירת קשר:
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>"היא גרה בבית לבנים טיפוסי במרכז טורונטו, ברחוב שקט עם חצרות נדיבות, מהסוג המוכר כל כך בתרבות הפרברים האנגלוסקסית. עוד לפני שכף רגלך תגלוש מהמדרכה, המכונית החולפת על פניך תעצור חרישית. "אנשים כאן מאוד-מאוד נחמדים", מסבירה נעמי קליין"...<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>מקנא?
- חלושעס
- יצירת קשר:
ממש לא. אולי אם היה מדובר על ניס/ליון/מרסיי.
חזור אל “פורום מועדון רצי ארוחת הבוקר”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד