עמוד 2 מתוך 2

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 12:01
על ידי חלושעס
יורם, אתה תגיע כמו טאטאלה לפריז, בתקווה שיהיה חורף דומה לזה שהיה השנה.ותאמין לי שאחרי שתבלה איתי כמה ימים בפריז - לא תרצה לחזור לארץ.

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 12:18
על ידי קוביש
יורם לא אומרים כולה ייןכולה מיץ ענבים מקולקל :-)ייו לבן של יתיר עם שפונדרה.... נשמע מענייןשפונדרה כבש אני מקווה

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 12:30
על ידי nerez
יורם,מה שטוב בללכת למסעדה עם שני הפיין שמעקערים האלו זה שלא צריך להתעסק במושגי האוכל, הם נהנים מזה, והם גם מזמינים. אני מתרכז במה שאני יודע לעשות טוב - אכילה ושתייה.הפאדיחה היחידה היא שהשף בא אלינו בסוף הארוחה ושואל אותי איך היה השניצל... אה.. חזה העוף הצלוי בטימין עם רוטב ערמונים ובטטה...

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 12:31
על ידי amih77
הלבן עם הראשונות.שפונדרה של בקר בציר עגל עם פטריות, ערמונים, עלי סלק וטורטליני של מחית ערמונים ופטריות.יוסי מה קורה עם חדשה"א? כדאי שנדבר על ריצה קצת, לא?

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 12:31
על ידי חלושעס
ואם יורשה לי מילה אישית ולא צינית:לא תיארתי לעצמי כשהקמנו את המועדון שייצא לי דרך הריצה להכיר כל-כך הרבה אנשים שסתם כיף לי לשבת איתם על ארוחה או כוס יין טובה, ושתחושת ההחמצה היחידה שלי תהיה לא על-כך שלא רצתי מהר מספיק כי אם על כך שלא יצא לי מספיק לבלות איתם...

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 12:32
על ידי חלושעס
עמיחי, בתחילת השבוע הבא. אני מבטיח.

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 13:35
על ידי agroner
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>יורם, אתה תגיע כמו טאטאלה לפריז, בתקווה שיהיה חורף דומה לזה שהיה השנה.ותאמין לי שאחרי שתבלה איתי כמה ימים בפריז - לא תרצה לחזור לארץ.<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>חלוש, אני בטוח שלא באמת התכוונת שאתה מייחל לחורף עגום נוסף גם בשנה הבאה. אני מקווה דווקא לחורף דוגמאת 92', ולא רואה סתירה עם פריס 2010, נהפוכו

מדור עפרן

פורסם: 02 פברואר 2009 14:15
על ידי קוביש
אם החורף הבא יהיה כמו חורף 92 גם אני בא לפריז