Thank you for the nice welcome!
It was great meeting Rubi at the Half Marathon a couple of weeks ago in Chicago and it's great to become a member of this club. Looking forward to learning and sharing my experiences. I have been running for 10 years now with 6 marathons under my belt and many more half marathons and shorter races as well.
ברוכים הבאים !
-
- יצירת קשר:
-
- יצירת קשר:
Re: ברוכים הבאים !
ברוך הבא אילן
אז קודם כל יש למועדון כללים, כשאחד מהם הוא שימוש מינמלי בשפה האנגלית.
אני אשיג לך מקלדת בעברית בביקור הבא בישראל אם זאת הבעיה .
לא הצלחתי למצוא תמונה שלך מהחצי מרתון, וזה יכול להיות נחמד לכולם אם הם יוכלו לזהות אותך.
אילן אגב לא ציין שהוא מכוון לשבור את מחסום השלוש שעות במרתון אולי כבר בשנה הקרובה.
לדעתי עם מעט הנחיה, בחירת מרתון נכון ותוכנית אימונים שנתית הוא מסוגל לכוון אפילו גבוה יותר.
הרבה יותר.
אז קודם כל יש למועדון כללים, כשאחד מהם הוא שימוש מינמלי בשפה האנגלית.
אני אשיג לך מקלדת בעברית בביקור הבא בישראל אם זאת הבעיה .
לא הצלחתי למצוא תמונה שלך מהחצי מרתון, וזה יכול להיות נחמד לכולם אם הם יוכלו לזהות אותך.
אילן אגב לא ציין שהוא מכוון לשבור את מחסום השלוש שעות במרתון אולי כבר בשנה הקרובה.
לדעתי עם מעט הנחיה, בחירת מרתון נכון ותוכנית אימונים שנתית הוא מסוגל לכוון אפילו גבוה יותר.
הרבה יותר.
<center>
</center>
</center>
-
- יצירת קשר:
האנשים - הם הקבוצה!
-
- יצירת קשר:
טוב, אז ננסה בעברית... שלום לכולם. שמי אילן לוין. קצת רקע עלי, אני במקור מקיבוץ נוה איתן (ליד בית שאן). נמצא בשיקאגו משנת 99 אבל התחלתי לרוץ רק לפני שנים 10 . התוכנית היתה לסיים מרתון אחד רק בשביל האתגר אבל אפשר להגיד שהתמכרתי אחרי שרצתי את מרתון שיקאגו ב 2004 . מאז אני רץ באופן סדיר ותמיד מנסה להשתפר. בין המרתונים שרצתי- מרתון במינסוטה, באוהיו, בוויסקונסין ומרתון בוסטון. יצא לי גם לרוץ במרוץ ל-50 ק"מ שסיימתי ב-3:55 שעות. שיא אישי במרתון- 3:07 מלפני שנתיים. אני מאוד אוהב את עונת האביב והסתיו, כאשר יש כאן מרוצים כל סוף שבוע ומזג האוויר מצויין לריצה. סוף שבוע נעים לכולם! אה, וכן, אני בחור די נורמאלי...
- 2011 Chicago Marathon.JPG (114.04 KiB) נצפה 6394 פעמים
- חלושעס
- יצירת קשר:
וולקאם! תוצאה יפה בחצי
God and Man no confessions
God and Man no religion
God and Man don't believe in Modern Love
God and Man no religion
-
- יצירת קשר:
ברוכים הבאים לשני חברים חדשים: איילת פורת ואיסי שלומוף! שני החברים מאזור מודיעין מתאמנים איתנו כבר כחודשיים בירושלים.
איילת בת 40, אם לשלושה ילדים ולמדה חינוך מיוחד. היא התחילה לרוץ רק לפני כשנה וחצי ומעולם לא עשתה אינטרוולים עד שפגשה אותנו. שיאה האישי בחצי מרתון עומד על 1:40 ובעשרה קילומטרים עומד על 44:58. איילת מתאמנת בימים אלו למרתון טבריה.
איסי (ירושלמי במקור) בן 42, אב לשלושה וגר ברעות. איסי התחיל לרוץ במטרה לרדת במשקל אך אט-אט התקדם והשתפר בריצה בזכות המטרות שהציב לעצמו בדרך. בבית שאן האחרון הוא רץ 1:31 והדרך עוד פתוחה לפניו. איסי גם מתאמן בימים אלה למרתון טבריה.
בהצלחה חברים!
איילת בת 40, אם לשלושה ילדים ולמדה חינוך מיוחד. היא התחילה לרוץ רק לפני כשנה וחצי ומעולם לא עשתה אינטרוולים עד שפגשה אותנו. שיאה האישי בחצי מרתון עומד על 1:40 ובעשרה קילומטרים עומד על 44:58. איילת מתאמנת בימים אלו למרתון טבריה.
איסי (ירושלמי במקור) בן 42, אב לשלושה וגר ברעות. איסי התחיל לרוץ במטרה לרדת במשקל אך אט-אט התקדם והשתפר בריצה בזכות המטרות שהציב לעצמו בדרך. בבית שאן האחרון הוא רץ 1:31 והדרך עוד פתוחה לפניו. איסי גם מתאמן בימים אלה למרתון טבריה.
בהצלחה חברים!
נערך לאחרונה על ידי Sindel ב 14 דצמבר 2013 10:31, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- יצירת קשר:
-
- יצירת קשר:
איילת
- קבצים מצורפים
-
- 1378690_10152291758853345_1328354400_n (960x642).jpg (69.69 KiB) נצפה 6218 פעמים
-
- יצירת קשר:
ברוכים הבאים !
איזה כיף לראות חיזוק משמעותי בסניף מודיעין.
איילת ואיסי אני בטוח ששניכם רק בתחילת הדרך ולמרות ההשגים היפים שלכם עד כה זו בהחלט לא המילה האחרונה והתוצאות ימשיכו להשתפר.
מקווה כבר להצטרף אליכם בהקדם.
איזה כיף לראות חיזוק משמעותי בסניף מודיעין.
איילת ואיסי אני בטוח ששניכם רק בתחילת הדרך ולמרות ההשגים היפים שלכם עד כה זו בהחלט לא המילה האחרונה והתוצאות ימשיכו להשתפר.
מקווה כבר להצטרף אליכם בהקדם.
-----------------------------------------------------
Anyone can run 20 miles. It's the next six that count
Anyone can run 20 miles. It's the next six that count
- חלושעס
- יצירת קשר:
וולקאם!
God and Man no confessions
God and Man no religion
God and Man no religion
-
- יצירת קשר:
גאוות מודיעין-מכבים רעות.
- sivanw
- יצירת קשר:
-
- יצירת קשר:
איילת ואיסי ברוכים הבאים!
את איסי הכרתי לפני הרבה שנים ועד שהתגייס ואני יכול להעיד שמדובר בבחור חזק ורציני
ואיילת עם שם כזה יש לי רק דברים טובים לומר (או שאשן באיגלו בחצר...)
את איסי הכרתי לפני הרבה שנים ועד שהתגייס ואני יכול להעיד שמדובר בבחור חזק ורציני
ואיילת עם שם כזה יש לי רק דברים טובים לומר (או שאשן באיגלו בחצר...)
-
- יצירת קשר:
איילת ואיסי ברוכים הבאים לקבוצה!
-
- יצירת קשר:
שמחים מאד על הצטרפותכם. ברוכים הבאים ובהצלחה!
בינתיים קיבלתם פס בגלל השלג, אבל אל תחשבו ששכחנו/ויתרנו -
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/xfGGhE_dGOk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
בינתיים קיבלתם פס בגלל השלג, אבל אל תחשבו ששכחנו/ויתרנו -
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/xfGGhE_dGOk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד